Wat een beleving! De Fietsboot van Loosdrecht is een veerdienst tussen de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht en De Strook in Breukeleveen. De boot is voorzien van een duurzame milieuvriendelijke hybride aandrijving. Daardoor kunnen wij geruisloos en zonder uitstoot over de plassen varen. U kunt met en zonder fiets meevaren. Met de Fietsboot kunt u het eiland Markus Pos bezoeken, dat alleen per boot bereikbaar is.

Vanwege wettelijke bepalingen mogen wij maximaal 12 passagiers meenemen. Kom dus op tijd als u zeker wilt zijn van een plaats aan boord.

De Fietsboot vertrekt van de Porseleinhaven in Oud Loosdrecht en vaart via tussenstops op het eiland Markus Pos en De Fuut in Muyeveld naar De Strook in Breukeleveen, en daarna weer terug. U kunt één of meer haltes met – of zonder – uw fiets meevaren, of u maakt de hele tocht over de Loosdrechtse Plassen mee: wat u maar wilt! U kunt bij elke halte op- of afstappen.

Ook voor wandelaars een heerlijke vaartocht!

U kunt natuurlijk ook zonder fiets meevaren. Wandelaars heten wij van harte welkom aan boord!
Ook ideaal voor als u het eiland Marcus Pos wilt bezoeken.

Dienstregeling

De dienstregeling en de tarieven vindt u hier.

LET OP: De weersomstandigheden kunnen er soms toe leiden dat de boot niet vaart. Raadpleeg daarom altijd deze site als u gebruik wilt maken van de veerdienst. Als de boot niet vaart staat dit vermeld in een pop-up!