Samen met uw gasten genieten van de zonsondergang op het water, genieten op het dek bij het licht van de maan, terwijl het schip op de Vecht vaart? Feesten, borrelen, eten of barbecueën aan boord is altijd een onvergetelijke ervaring en zeer bijzonder. Afhankelijk van uw wensen varen wij u en uw gasten onder leiding van een ervaren schipper over de Vecht. De authenticiteit van het schip gaat over op de gasten, waardoor een bruisend evenement gegarandeerd is.

Uiteraard kunt u uw eigen catering (laten) verzorgen. Het is ook mogelijk dit via onze partners te laten regelen. Wij brengen u graag in contact.

De Fietsboot op de Vecht als geheel afhuren is mogelijk op alle momenten buiten de dienstregeling.

De huur bedraagt € 110,- per uur. Indien u niet opstapt in Nieuwersluis dan vragen wij € 15,- voor ieder kwartier varen naar de gewenste opstapplaats. Alle bedragen zijn inclusief brandstof, een schipper en een opstapper.

Deze boot is geschikt voor 30 personen en is voor verschillende doeleinden in te zetten. Wilt u de Fietsboot afhuren neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag om uw dag tot een succes te maken.
Mail naar: info@defietsboot.nl

Door het afhuren van de boot steunt u de Stichting Veerdiensten op de Vecht. Deze stichting exploiteert 2 veerdiensten op de Vecht en de Loosdrechtse Plassen via de twee Fietsboten. De Stichting wordt volledig draaiende gehouden door vrijwilligers en is qua exploitatie op een kleine subsidie na afhankelijk van haar eigen inkomsten en sponsoring.

Boottochten met minder validen in rolstoel?

De hydraulisch bediende loopplank van 1,40 meter breed is geschikt voor rolstoelen. Dit biedt de mogelijkheid om met ca. 20 rolstoelers en/of scootmobielen een mooie tocht over de Vecht te maken.
Graag bespreken wij met u het uitje voor de rolstoelgebruikers.
De boot heeft geen invalidetoilet!

De boot is ook als partydek te gebruiken.

Door haar ruime afmetingen van het geheel vrije dek is de boot zeer geschikt als partydeck waarbij het schip voor uw tuin kan worden afgemeerd en u op die wijze een substantiële vergroting van uw tuin realiseert. (Hierdoor creëert u xx extra m2). De boot is voorzien van zgn. spudpalen, zodat wij overal kunnen afmeren zonder trossen op de wal te hoeven plaatsen.

De Fietsboot afhuren voor een Speciaal Evenement?

Heeft u een speciaal evenement, een feest, een optreden van een band, een speciaal georganiseerde fietstocht met daarin een deel varen, of een traject dat u wilt bevaren als onderdeel van een wandeltocht?
Wij helpen u graag!