Fotocollage gemaakt door Liliane Taudin Chabot

Foto collage gemaakt door Liliane Taudin Chabot

We hebben oprecht een ‘plezier’J-vaart vandaag beleefd met Gerrit en Beert.
Toffe jongens hoor: behulpzaam, humoristisch en informatief over de boot en de omgeving.
We hebben genoten (met hen).
 
Waarschijnlijk komen we nog eens meevaren.
In ieder geval gaan we andere mensen enthousiast maken en jullie kant opsturen.
Mijn buurvrouw heb ik reeds zover gekregen.
Zij springt binnenkort ook op jullie Fietsboot Loosdrecht.
 
En Petra en ik gaan kijken of we deze zomer nog de Vechtboot kunnen doen.
Kortom: het was een heerlijk Varend Verrassend Vakantie-dagje in eigen regio.

Op zondag 13 september een erg leuke boottocht gehad op het voordek lekker in de zon. Dank voor de gezellig vaart en zeker voor een ieder aan te bevelen dit een keer (of vaker) te doen. Erg vriendelijke gastheren.

Op vrijdag 4 september met de fietsboot van Nieuwersluis naar Oud Zuijlen. Een gezellige tocht in het zonnetje met de heren Bernhard en Wally. Tijdens de tocht kregen we veel informatie over de omgeving. Het was zeer gezellig en veel leuker en goedkoper dan zelf een sloepje huren. Van Oud Zuijlen weer een mooie fietstocht gehad naar Breukelen. De fietsboot bevelen wij zeker aan iedereen aan.

Hans en Beert, geweldig bedankt voor de gezellige overtocht op jullie fietsboot van Oud Loosdrecht naar De Strook in Breukeleveen. En na een lekker hapje en een wandeling zijn wij weer mee teruggevaren.

Fijn dat jullie zo klantvriendelijk meedenken om jullie gasten aangenaam te laten genieten. Van een extra bodywarmer tegen de koude wind tot het realiseren van de mooiste zitplekjes.

Leuk dat jullie ook van alles vertellen onder het varen. Echt een aanrader!
Nogmaals dank voor deze leuke ervaring!

Zeer de moeite waard ! ! ! Gisteren de overtocht genomen van “De Strook” naar “Oud Loosdrecht”. Was een mooie afwisseling van onze fietstocht rond de diverse plassen aldaar.

En Gijs: bedankt voor je uitvoerige info m.b.t. de opstapmogelijkheden en tijdschemas.

Het beste bij een hittegolf: een tochtje op de fietsboot. Je mag zonder fiets ook mee, en iedereen krijgt een grote parasol en genoeg koud water. De schippers zijn erg aardig en houden alles goed in de gaten. Een heel mooie tocht, en ook leuk om alles eens van een andere kant te bekijken. Echt genoten!

Top! Dank voor de hele fijne vaart vandaag tussen “De Strook” en Oud Loosdrecht! Was geweldig!! Fantastisch! Genoten! Het waren prachtige uren in Loosdrecht! Ik heb 30 jaar in Loosdrecht gewoond! Maar deze trip was een kleine vakantie! Ik vind de natuur en de mensen daar nog steeds subliem! Laat de Gemeente Wijdemeren de subsidie blijven geven!

We kwamen met de boot de Loosdrechtse Plassen op en wilden graag een eind gaan fietsen. Van iemand uit de buurt kregen we de tip bij het eiland Marcus Pos te gaan liggen omdat daar de fietsboot aanmeert. Vanmorgen precies op tijd kwam de boot aan. Hij was al aardig gevuld, we konden gelukkig nog mee met 1,5 meter ruimte. Bij de Fuut afgestapt en een mooie fietstocht gemaakt. Uiteindelijk weer opgestapt bij de Porseleinhaven en door de zeer vriendelijke bemanning keurig afgezet op Marcus Pos. Wat een leuke besteding van een zonnige vakantiedag.
Kleine tip: kan er een bord met vaartijden op Marcus Pos geplaatst worden? En in de Porseleinhaven is het even zoeken naar de opstapplaats. Misschien ook daar een extra bord aan de kade.
Hartelijke groet, Henk en Marja