Vandaag meegedaan aan een heel geslaagde activiteit.

Het verzamelen in Utrecht ging heel moeizaam. De treinreizigers liepen op diverse trajecten forse vertragingen op. Rene heeft dit prima opgelost met behulp van Edwin. De eerste groep vertrok alvast naar Fort Klop, onze eerste horeca stop. Rene bleef wachten op degene die later aankwamen.

De volgende vertraging ontstond bij de horeca gelegenheid. De groep was al lang weer compleet en wilde vertrekken, maar de bestelde Griekse yoghurt en tosti van twee deelnemers van de eerste groep werden toen pas op tafel gezet.

Weer een splitsing van de groep. Een deel vertrok met Rene en Edwin wachtte tot ook de anderen op pad konden. Dankzij een lift op een boot haalde de achterblijvers ons weer bij en kon de complete groep Maarssen in lopen. Het tempo werd opgevoerd want om kwart voor drie vertrok ‘onze’ boot. Rene had al gebeld dat we eraan kwamen. De beloning van het snelle lopen kregen we zeker. Een prachtige tocht over de Vecht. Anderhalf uur lang konden onze benen rusten en keken we onze ogen uit. Wat een prachtige huizen en tuinen staan er langs de Vecht.

Na de boottocht nog een uurtje lopen naar Breukelen en daar streken we zeer voldaan op het terras neer. Nog wat kleine probleempjes omdat de tap niet werkte, maar iedereen kreeg uiteindelijk het zeer verdiende drankje. De helft van de groep is daarna nog met elkaar gaan eten.

Ik vond het een zeer geslaagde activiteit. Bedankt Rene voor het organiseren!

Hartelijke groet,

Els G